Hemma i Sveariket!

Då är man hemma i Sverige igen då efter att ha vart nästan två veckor utomlands. Har haft en härlig semester men nu ska det bli skönt att få komma hem igen.


Glad midsommar allihopa!

Glad midsommar! Hoppas att alla får en bra midsommar idag med god mat osv. Själv är man i Kroatien och njuter av sol och bad hela dagarna. :) bjuder på bilder från resan när jag kommit hem. :)


Sommarlov

Jaha då har man sommarlov då. Tycker att läsåret har har gått alldeles för fort så vill inte ha sommarlov riktigt än faktiskt. Men det ska bli kul att få sommarjobba och att få resa i sommar. :) Ska gå på en del konserter också faktiskt så det ska bli roligt. :) Vad ska ni göra i sommar? Har erat sommarlov börjat än?

Uppsala imorgon!

Tjo bloggen! Inte bloggat på länge, har inte haft något speciellt att berätta. Sommarlovet börjar närma sig med stormsteg nu och jag kan säga att jag inte alls ser framemot sommarlovet så mycket. Men ska i alla fall bli kul att få sommarjobba och självklart att få resa också. :) Imorgon bär det av mot Uppsala med klassen, vi ska besöka något museum. :) Det ska bli kul hoppas jag. :) Hoppas ni alla haft en bra dag. :) Kram.

Nya kläder!

Tjo bloggen! Dagen har spenderats ute i solen och sen en sväng ner på stan där jag köpte lite nya kläder inför sommaren. Jag köpte en t-shirt och ett par jeansshorts. Bjuder på bild på kläderna jag köpte


RSS 2.0