Hemma igen

Ja nu är jag som sagt hemma igen. Först var jag hos min farfar och min låtsasfarmor och firade midsommar och sen när jag kom hem så åkte jag till min kompis Sebastian och sov över där tills idag. Jag har haft två underbara roliga dagar tillsammans med Sebastian men nu är det som sagt skönt att vara hemma. Kram eran bloggare Elsa.

P.S: Checka gärna i min och Sebastians blogg www.artistfanclub.blogg.se.

Riot videon!

Tjo! Sitter och lyssnar på Ola Svensson just nu och har precis sett videon till Olas låt Riot och den var grymt bra! Tänkte att jag skulle berätta lite om Spanien förresten. Jag var på Ibiza och det var så himla roligt där, ca 30 grader varmt på dagarna med blå himmel, helt underbart alltså! Sen var jag modig och beställde på spanska istället för på engelska, haha. Kram eran bloggare Elsa.

Grattis världens bästa mamma!

Tjotjena! Idag fyller min mamma år. Grattis! Jag älskar dig! <3 Har även haft min sista praktikdag i stallet idag, känns konstigt men det har varit en väldigt rolig praotid jag har haft där. Kram eran bloggare Elsa.


Snart sommarlov!

Hej bloggen! Åh vilket underbart väder det är! Har vart hos min farmor och låtsasfarfar i helgen och vi badade och solade så har blivit en tomat nu. Nu är det inte alls många dagar kvar tills det är sommarlov. Måndag: Ledig. Tisdag: Skola. Onsdag: Praktik. Torsdag: Halvdag i skolan. Fredag: Skolavslutning + resa till Spanien! Ska bli underbart att få åka iväg till Spanien och sen är det ju extra kul att jag har läst spanska så ska försöka prata lite spanska där men får se hur det går, annars håller jag mig väl till engelskan. Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0