Gröna Lund!

Var ett tag sen jag skrev i bloggen nu, har jobbat väldigt mycket i stallet på kvällarna den här veckan. Idag har jag städat, städat kaninburen och spelat minigolf med min lillebror, gick inte så bra för mig så min lillebror vann. Åh, vad jag längtar tills imorgon då jag och en kompis ska åka till Gröna Lund! Ska bli jättekul tycker jag! Kram eran bloggare Elsa.


Kalas

Igår var jag i Eskilstuna med min mamma och min storasyster och köpte ny bikini, nya sandaler och en skiva. Köpte även halm och kaninmat till min kanin. Idag (söndag) ska jag åka iväg till min kusin som fyller år idag. Grattis! Kram eran bloggare Elsa.


Regning söndag

Usch vilket trist väder det är idag men men naturen mår ju bra av lite regn också. Idag ska jag städa kaninburen och sen kanske kolla på film eller vara med nån kompis. Längtar förresten till den 29 maj då jag och en kompis ska åka till Gröna Lund! :D Det kommer bli fett kul! Kram eran bloggare Elsa.

Underbart väder!

Gud vilket underbart väder det är! Blå himmel och sol, kan det bli bättre? Har nyss vart och handlat tuggummi och gett min kanin mat och vatten. Snart tänkte jag hoppa in i duschen, känner mig så svettig och tänkte passa på att städa mitt rum lite sen också. Kram eran bloggare Elsa.

Helgen som varit

Gud vilket fint väder det är nu! Är så himla härligt att värmen har kommit tillbaka och man får ju hoppas att den stannar ett tag till nu. Har i alla fall vart ute väldigt mycket i helgen med min kanin så det har vart mysigt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog snart gå ut och läsa lite. Ha en bra dag. Kram eran bloggare Elsa.


Tjohej!

Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag. Igår var jag i skolan och sen cyklade jag iväg till djuraffären och köpte en kalksten och torkade bananer till min kanin. Idag har jag vart på praktiken och det var kul som vanligt, är ganska lugnt nu när hästarna är ute på nätterna. Kram eran bloggare Elsa.

Påsklovet slut

Nu är påsklovet slut för min del så idag har jag vart i skolan igen. Det var kul att träffa alla igen och idag har jag börjat läsa en engelsk bok. På påsklovet så var jag och min familj hos min pappas morbror där vi firade påsk och sen så var jag och min lillebror hos min farmor och låtsasfarfar onsdag-fredag så jag hade ett mysigt påsklov. Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0