Snart 2013!

Gott nytt år! Hoppas att 2013 blir minst lika bra som 2012 om inte bättre. Bjuder förresten på en bild på mig och Camilla. :)


Hemkommen från Göteborg!

Hej bloggen! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp dom senaste dagarna, har bland annat varit i Göteborg och hälsat på min kompis Camilla. :) Var jätteroligt att få träffa henne igen och att få se hur hon har det hemma. :) Igår var jag och Camilla på bio och såg på Breaking dawn del 2, var tredje gången jag såg den och den är fortfarande lika bra som förut. :) Gillar verkligen den. Bilder från dagarna i Göteborg kommer upp på bloggen snart så håll utkik. Kram eran bloggare Elsa.

Ridning inställd idag :(

Blev tyvärr ingen ridning för mig idag då tåget var inställt så kunde inte ta mig ut dit. :( Får ta igen det någon annan dag istället. Idag är det ju söndag och det innebär ju att det är en ny vecka imorgon. Min vecka kommer se ut såhär förmodligen.
 
Måndag: Skola + plugg
Tisdag: Skola + plugg
Onsdag: Skola + prov i skolan
Torsdag: Skola + gå på Dirty dancing på kvällen
Fredag: Skola
Lördag: Vet inte, kanske åka till Eskilstuna och shoppa
Söndag: Inget planerat än.
 

Rida Steven imorgon!

Som ni ser på rubriken så ska jag rida min medryttarhäst Steven imorgon. Ska bli kul. :) Bjuder på en bild på Steven nu.

Ny hårfärg!

Sitter med hårfärg i håret nu. :) Ska färga håret svart. Bilder kommer sen imorgon eller i helgen, vet inte riktigt än när men lovar i alla fall att det kommer komma bilder. :)

Bilder från idag!

Här kommer två bilder från idag, bland annat en bild på mig och Camilla.


RSS 2.0