Pojkvännen!

Idag har jag haft en bra dag, vaknade vid 08:45 då jag gick upp och åt frukost för att sedan träffa min handledare på stället där jag ska praoa, skulle träffa henne klockan 10:00 och hon var jättetrevlig, tror att jag kommer trivas riktigt bra på praktiken sen. :) Sen drog jag till skolan och träffade min underbara pojkvän och sedan följde han med mig hem. :) Kram eran bloggare Elsa.

Hemma!

Nu har jag kommit hem från en underbar skidsemster!

Åker bort imorgon!

Hej allihopa! Tänkte bara säga att jag åker bort imorgon så tyvärr kommer uppdateringen vara dålig från och med imorgon fram tills på söndag nästa vecka.

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa! Kram Elsa.

Måndag

Ja idag är det som sagt måndag. Var först i skolan och sen åkte jag till stallet och red. :) Gick bra på ridlektionen idag, fick rida min sköthäst. :) Hur har eran måndag varit? Kram eran bloggare Elsa.

Melodifestivalen!

Ja idag är det som sagt Melodifestivalen. Ska ni kolla? Det ska i alla fall jag, hejar på Ulrik Munther ikväll. Vilka hejar ni på? :) Kram eran bloggare Elsa.

Ledsen :(

Är ledsen just nu för har det jobbigt och så, min kompis vill inte bli sams med mig. :( Vet inte hur jag ska göra. Någon som har något tips till mig? Kram eran bloggare Elsa.

Sjuk :(

Hej! Idag är jag hemma för skolan för har tyvärr blivit sjuk. :( Är jätteförkyld så sitter och nyser hela tiden typ. Ska snart titta på en film och dricka te. :) Kram eran bloggare Elsa.

Hej!

Hur mår ni? Själv är jag förkyld. Har mycket plugg nu innan sportlovet så är mycket i skolan nu men det är väl bara att bita ihop och försöka göra sitt bästa. :) Kram eran bloggare Elsa.

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Tisdag idag då, ska snart börja dra mig mot skolan. :) Vad ska ni hitta på idag då? Skola antar jag? Kram eran bloggare Elsa.

Snart fredag!

Snart är det fredag! Ska bli skönt med helg, måste dock plugga i helgen då jag har massa prov och inlämningsuppgifter att göra. Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0