Hemma!

Nu är jag hemma igen från två soliga dagar i Falkenberg och två soliga dagar i Varberg. Har haft det jättemysigt på semestern och har legat på stranden och solat och badat och så. Gårdagen spenderades på Liseberg där jag träffade min kompis Camilla som jag har pratat med på internet i ca 6 år så det var verkligen jättekul att få träffa henne. :) Kram eran bloggare Elsa.

Liseberg på lördag!

Hej! På lördag ska jag till Liseberg och träffa en chattkompis som jag har pratat med på internet i ca 6 år, vi ska alltså träffas för första gången så det ska bli spännande. :) Uppdateringen av bloggen kommer därför inte vara så bra under denna veckan då jag kommer ha mycket annat att göra och så men ska försöka blogga från mobilen nångång ibland. Kram eran bloggare Elsa.

Provridit!

Hej bloggen! Idag provred jag som sagt en häst, fick dock inte provrida den hästen som jag egentligen skulle ha provridit då den inte ville bli infångad så fick rida en häst på snart 3 år istället. Det gick bra, skrittade mest bara också travade jag lite grann. :) Ikväll ska jag kolla på Sommarkrysset. Någon annan som brukar kolla på det? Kram eran bloggare Elsa.

Provrida en häst!

Hej bloggen! Imorgon ska jag provrida en häst! :D Längtar! Ska kanske bli medryttare på hästen så det ska bli spännande att se om jag har turen att få en medryttarhäst tillslut, har nämligen länge letat efter medryttarhäst så det skulle vara underbart om drömmen skulle slå in imorgon. Vad händer idag då? Jo, jag ska till djuraffären och sen ska jag handla lite, ska köpa yoghurt och en tidning, kanske något mer också men får se. Ha en bra dag allihopa. Kram eran bloggare Elsa.

Mobilblogg!

Hej! Nu har jag fått min iPhone så nu kan jag blogga från mobilen också. :) är i Umeå nu hos min mormor och morfar. Har inte så mycket mer att säga men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.


Ulrik Munther igår!

Igår var jag i Eskilstuna och såg Ulrik live. :) Konserten var jättebra och det var roligt att även få hans autograf sen. :) Någon mer än jag som var där och såg honom live? Kram eran bloggare Elsa.

Måndag 2/7-12

Hej alla läsare! Hopppas ni har haft en bra dag? Min dag har vart bra, vaknade typ 11:50 och sen cyklade jag iväg till djuraffären och kollade lite. :) Sen träffade jag min kompis ett litet tag, vi kollade på tv och ritade lite. :) Hur har eran dag vart idag? Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0