Moa Lignell-genrep på Gröna Lund inför Sommarkrysset


iPhone!

Kommer få en iPhone! Är så glad! Ska få nytt abonnemang och när man får det nya abonnemanget får man en iPhone på köpet också. :) Någon av er som har iPhone?

Nya blogg.se + hemma igen!

Nu är jag hemma igen, kom hem tidigare än vad det var tänkt eftersom det inte såg ut som att det skullle bli så bra väder. Jag har förresten fått nya blogg.se nu, tycker det nya kommentarsystemet är bättre men lite krångligare än vad det var förut men man vänjer väl sig. :) Hade ni en bra midsommarafton? Det hade i alla fall jag, åt god mat och dansade runt midsommarstången. :) Kram eran bloggare Elsa.

Borta idag tills på tisdag!

Hej allihopa! Tänkte bara tala om att jag åker bort idag och kommer hem på tisdag så därför kommer uppdaterandet bli dåligt eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet förmodligen. Kram eran bloggare Elsa.

Konserten i fredags!

Hej! Har glömt att berätta om konserten i fredags men den var grymt bra! Artister som var där var Agnes Carlsson, Eric Saade, norksa artisten Tone Damli, norska artisten Frida, Broken door och Idol-Robin. Det var grymt kul att se alla artister som var där live, alla var bra. :) Någon mer än jag som var där? Kram eran bloggare Elsa.

Tagga konsert!

Ikväll ska jag gå på Rix fm konsert med min kompis och min lillebror. :) Längtar jättemycket! Var länge sen jag var på någon Rix fm konsert. Någon annan som ska gå på konserten ikväll som äger rum i Eskilstuna? Kommentera gärna det i så fall. :) Kram eran bloggare Elsa.

Min söta hamster!

Tänkte bara slänga in en bild på min söta lilla hamster. Nisse

Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov! Så skönt!! Har ni sommarlov än eller ska ni få sommarlov snart? Kram eran bloggare Elsa.

Skolavslutning imorgon!

Imorgon är det skolavslutning då. Gud vad tiden har gått fort alltså, vart tar tiden vägen? Ska i alla fall bli skönt med sommarlov men samtidigt lite sorgligt eftersom en av mina lärare slutar men får hoppas på att det kommer en ny bra lärare sen. Vilken dag har ni eran skolavslutning? Eller ni kanske redan har haft? Kram eran bloggare Elsa.

Tisdag 5/6-12

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra. Idag har det väl inte hänt så mycket, är en väldigt slapp vecka. På fredag är det ju skolavslutning så det ska bli skönt med lite sommarlov. När har ni eran skolavslutning? Kram eran bloggare Elsa.

Glee!

Hoppas ni har en bra lördagskväll allihopa. Själv ska man snart krypa ner i soffan och kolla på Glee. Någon av er som har sett den tv-serien? Vad tycker ni om den i så fall? Kram eran bloggare Elsa.

Ridit!

Hej allihopa! Vad har ni gjort/ska göra idag? Själv har man ridit, det gick bra. :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska kolla på någon film. Hur är vädret hos er då? Hos mig regnar det tyvärr, är skittrist väder. :( Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0