Ny design kommer snart!

Hej! Snart kommer det en ny finare design till bloggen. :) Kram eran bloggare Elsa.

The Grudge!

Har sett The Grudge idag. Någon annan än jag som har sett den? Vad tycker ni om den i så fall? Jag själv tycker att den är både läskig och äcklig. Kram eran bloggare Elsa.

På praktiken!

Hej! Vad gör allihopa? Själv är man på praktiken nu, har rast fram tills klockan 12:00 så är inne på facebook så länge. Har ni haft en bra helg? Min helg har vart super, i fredags var man och bowlade med pojkvännen och i lördags åkte man till Eskilstuna och badade med pojkvännen på vattenpalatset. Sen i söndags var man hemma hos pojkvännens farmor och farfar och åt god lunch. :) Kram eran bloggare Elsa.

Design?

Känner för en ny design nu. Någon som kan göra en ny design till mig som har något bildprogram på datorn? Kommentera det här inlägget i så fall.

Stallet!

Har ganska nyligen kommit hem från stallet så har precis duschat. Idag har det vart en rolig dag på praktiken, praoar i en cafeteria på min skola. Gud vad skönt att det är fredag imorgon! Vad ska ni göra i helgen då? Kram eran bloggare Elsa.

Hemma från praktiken

Nu är man hemma från praktiken, det gick bra på praktiken idag. :) Hur har eran dag varit idag? Kram eran bloggare Elsa.

Praktik snart!

Ska snart dra iväg till praktiken, det ska bli kul. :) Trivs faktikst riktigt bra på praktiken. Tänkte förresten lägga upp lite låtar med mina idoler i min blogg, eller ja, vad jag lyssnar på för musik då, tycker ni att det låter som en bra idé? Sen skulle det även vara bra om ni kunde kommentera vad ni tycker att jag ska förbättra med bloggen, ju fler kommentarer desto bättre blir bloggen.

RSS 2.0