Bra betyg i engelska!

Hej allihopa! Idag har jag vart i skolan och idag i skolan hände väl inte så mycket, fick i alla fall reda på mitt betyg i engelska idag och jag kan säga att jag har lyckats höja mitt betyg i engelska så jag är superglad över det! :D Snart ska jag till stallet så måste sluta att blogga nu. Kram eran bloggare Elsa.

Färga håret!

Idag efter skolan ska jag färga håret. Ska färga det rödbrunt som jag har färgat det förut, passar väldigt bra i den färgen om jag ska vara ärlig. Nu måste jag snart börja dra mig mot skolan men bloggar mer ikväll. Kram eran bloggare Elsa.

Är med i veckans blogg tävling!

Hej! Jag är med i en tävling hos denna blogg om att bli veckans blogg: Klicka på denna länk för att vara med och tävla du också: http://anneliih.blogg.se/2012/may/veckans-blogg-3.html?_tmp=00d73afc3f3e56f667c4c02f4e6f6e3d137e60ed

Fredag!

Äntligen är det fredag! Snart ska man till skolan och efter skolan ska min pojkvän följa med mig hem, han ska sova över hos mig. Sen imorgon vid 14:00 ska jag på skötarmöte i stallet och på kvällen ska jag på pizzakväll och kolla på Eurovision song contest. Ska ni kolla på Eurovision? Vilket land tror ni vnner i så fall? Tror ni att Loreen har chans att vinna? Kram eran bloggare Elsa.

Muntliga nationella i engelska

Har haft muntliga nationella i engelska idag och det kändes som att det gick bra. :) Resten av dagen är jag ledig, har nån så kallad A-dag idag då man får plugga på egen hand, antingen i skolan eller hemma. Ska snart ta och käka nåt och sedam gå ut i solen lite. Hoppas ni får en bra dag allihopa. Kram eran bloggare Elsa.

Hemma från Italien

Nu är jag hemma från Italien. Har haft en underbar vecka där med mycket sol och bad. Hoppas ni har haft det bra här hemma i Sverige också. Kram eran bloggare Elsa.

Åker till Italien imorgon!

Hej allihopa! Imorgon åker jag till Italien! Längtar! :D Eftersom jag åker till Italien så betyder det att det att jag inte kommer kunna uppdatera under den kommande veckan så ni vet. Kram eran bloggare Elsa.

Fråga

Hej! Har en liten fråga till er, kan nämligen inte se designen nu, det är bara vitt och då tänkte jag fråga er ifall det är samma sak för er? Annars kanske det bara är så på min dator, vad vet jag men kommentera svaret här.

Veckans blogg

Är med i en tävling om att bli veckans blogg igen. Tävlingen hittar ni här: http://moalignelldaily.blogg.se/2012/may/veckans-blogg.html#comment

Regnig onsdag!

Vad gör ni allihopa denna regniga onsdag? Själv ska man snart plugga matte och naturkunskap, har nämligen prov i dom ämnena imorgon. Hur har eran vecka varit än så länge? Min har varit bra, sjukt mycket plugg dock men men, man överlever. :) Om 3 dagar åker jag till Italien, ska bli så roligt! :D Längtar! Någon av er som har vart i Italien? Ska återgå till pluggandet nu. Kram eran bloggare Elsa.

1 maj 2012!

Ja idag är det som sagt 1 maj 2012. Vad fort tiden går. Känns som det var igår typ som det var nyår. Valborgsmässoafton firades i år med pojkvännen, var mysigt. var först och kollade på när han red och sen åkte vi hem till honom och kollade på film innan vi gick och la oss. Hade ni en trevlig valborgsmässoafton? Vad gjorde ni?

RSS 2.0