Höstlov!

Hej alla! Nu har man höstlov, härligt med lite ledighet tycker jag. :) På höstlovet ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite, i alla fall läsa några sidor i medicinboken och läsa lite i historieboken, har historieprov efter höstlovet så lika bra att träna mycket på det så att man kan det, hehe. På måndag åker jag till Gustavsvik med min mamma, lillebror och min pojkvän och på onsdag åker jag till min farmor och stannar där tills på fredag så det ska bli kul. :) Kram eran bloggare Elsa.

Konsert på fredag! :D

Som rubriken säger så är det alltså konsert på fredag! Då ska jag och min pojkvän ta tåget till Stockholm efter skolan för att se Moa Lignell live! Ska bli så himla kul att få se henne live igen, senast man såg henne var i somras och senast min pojkvän var med och såg henne var på Idolfinalen då hon uppträdde i pausen. Någon av er som ska gå på konserten på fredag? Kram eran bloggare Elsa.

Marknadshelg!

Hej alla! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp med skolan och stallet. I helgen har det varit marknad, jag gick med min pojkvän Sebastian, min kompis Carolina och hennes kompis Emelie. Vi hade det roligt. :) Vi köpte lite gott och jag köpte även ett nytt iPhone-skal så nu har jag 4 skal i min samling, hehe. Kan ta en bild på mitt nya skal och lägga upp här på bloggen så kan ni få se sen. Har inte så mycket mer att berätta men ha en bra dag. Kram eran bloggare Elsa.

Fixa ny design?

Någon som är kunnig på bloggdesigner som skulle kunna fixa en ny design åt mig? Gärna gratis. :) Min förra design försvann nämligen av någon konstig anledning.

Tävling-egen designat iPhone-skal!

Jag är med i en tävling om att vinna ett eget designat iPhone-skal! Om ni också vill vara med i tävlingen så kan ni klicka på denna länk: http://bieber.blo.gg/2012/october/tavling-vinn-och-egen-designat-iphone-skal.html#comment

Minne - idolfinalen!

Hittade biljetterna till Idolfinalen och kom att tänka på det, det var en väldigt rolig kväll som jag aldrig kommer glömma. Var häftigt att få se alla på riktigt och för första gången se Idol live. Kommer aldrig glömma den kvällen!


Pluggdags!

Sitter nu och pluggar medicin samt vård och omsorg eftersom jag har prov i dom ämnena på onsdag. Hoppas ni alla har haft en bra måndag, det har jag i alla fall haft.

Camwow!

Installerade appen Camwow igår till min iPhone och har tagit massa roliga och knasiga bilder redan. :) den appen är ett tips för er som gillar att ta roliga bilder på er själva samt andra. Tänkte bjuda på en rolig bild.


RSS 2.0