Nytt mobilskal!

Beställde nytt skal till min iPhone i söndags och fick idag hem detta snygga skal från fyndiq.com. :)

Grönan i söndags!

Var ju som sagt på Grönan i söndags med min pojkvän vilket förstås var jätteroligt. :) min pojkvän vågade till och med åka Insane med mig vilket han inte har vågat förut så är väldigt stolt över honom måste jag säga. Vi åkte även Jetline, Vilda musen, Twister m.m. Här kommer förresten en bild på Insane.


Lördag 15/9-12!

Godkväll alla läsare! Imorse vaknade jag av att klockan ringde 07:55 så gick upp då eftersom jag skulle cykla iväg till stallet 08:45 för att rida. :) Ridlektionen gick hyfsat bra, vi skulle träna på att rida raka ridvägar men blev lite kaos ibland men annars gick det bra. :) Händer imorgon då? Jo, imorgon tar jag tåget till Stockholm för att gå på Gröna Lund tillsammans med min pojkvän och min lillebror. :) Ska bli kul, hoppas man lyckas få pojkvännen och brorsan att åka Insane, än så länge är det bara jag som vågar det men det ska det allt bli ändring på, hehe. Hoppas ni har haft en bra lördag och ha en fortsatt trevlig lördagskväll så hörs vi snart. :) Kram eran bloggare Elsa.

Rosetten!

Rosetten som jag vann på tävlingen i söndags. :)


Tävlingen blev lyckad!

Tävlingen idag gick jättebra! Hamnade på andra plats på tävlingen vilket jag inte hade förväntat mig. Det var förstås jättekul att hamna på andra plats och vinna sin första rosett! Är nog världens lyckligaste tjej just nu! Hur har eran dag vart idag då? Kram eran bloggare Elsa.

Imorgon smäller det!

Ja imorgon smäller det! Då är det tävling som gäller! Är grymt taggad men också väldigt nervös med tanke på att det är min första tävling. Men det kommer nog gå bra hoppas jag, bara jag gör mitt bästa så är jag nöjd.
Tänkte lägga upp en bild på hästen jag ska tävla.

RSS 2.0