Valborgsmässoafton imorgon!

Jaha då var det valborgsmässoafton och sista april imorgon då. Dagen kommer börja med skola och sedan därefter möter jag pojkvännen och går hem till mig där vi sedan går ner på stan och äter, kollar på någon film och avslutar kvällen med att gå till brasan. Kommer nog bli en mysig kväll imorgon. :)

Låttips-Here's to never growing up!

Lyssna på Avril Lavignes nya singel Here's to never growing up om ni inte har hört den än. Så himla bra låt alltså! Avril Lavigne is back!!

Pluggtime!

Tjo! Ska ta och sätta mig ner och plugga snart, historia och svenska är det som behöver pluggas. Historieprov på fredag och en uppgift i svenska som ska vara inlämnad senast på fredag. Nä kan inte sitta här och skriva längre, måste plugga, lika bra att få det gjort så att man slipper göra det senare.

R.I.P Nisse!

Min hamster har tyvärr somnat in. :( ni tycker säkert att det låter larvigt hur man kan sörja för att en hamster dör han var som min vän, fanns alltid där för mig. Kommer sakna dig min älskade lilla hamster, hoppas du får det bra i himlen. <3


Åre!

Vart i Åre över helgen. :) haft två härliga skiddagar. :)


Precis pluggat + dagen!

Tjo bloggen! Har precis pluggat lite historia, åker till Åre imorgon så var tvungen att göra klart några frågor och lämna in dom eftersom jag missar historielektionen imorgon. Idag har jag varit i skolan som vanligt, inget speciellt hände där, bara vanliga lektioner. Efter skolan träffade jag en kompis och åkte till min medryttarhäst Steven. :) Blev en mysig uteritt i skogen. :) Ska ta och packa lite kläder nu inför resan mot Åre imorgon men bloggar mer sen igen när jag kommit hem!

Påsklovet slut!

Tjo alla! Nu är påsklovet slut, skola imorgon. Längtar faktiskt, ska bli kul att få träffa alla igen. :) Påsklovet avslutades med att jag följde med pojkvännen hem till hans pappa i fredags och stannade där hela helgen. :) Mysigt hade vi. I lördags var vi ute och gick en lång promenad i skogen och senare på kvällen kollade vi på Fångarna på fortet. :) Har i alla fall haft ett skönt och roligt påsklov. :)

Stallet nästa!

Tjo! Sitter här och lyssnar på musik. Idag har det inte hänt så mycket, bara suttit här vid datorn och tagit det lugnt, funderar dock på att spela dansspelet snart. Ikväll är det ridning som gäller, hoppas på att få rida min lilla prins Tim ikväll. :) Sa i alla fall till min ridlärare förra ridlektionen att jag gärna ville rida honom så nu hoppas man på det bästa. :) Bjuder på en bild på min lilla prins.

Annandag påsk!

Idag är det ju som sagt annandag påsk! Dagen har spenderats genom att åka bil nästan hela dagen. Har varit uppe i Henriksfjäll där min mormor och morfar har fjällstuga och åkt skidor så därav inget bloggande denna helgen. Hoppas att ni alla har haft en bra påsk med mycket god påskmat.

RSS 2.0