Sista dagen på sommarjobbet!

Tjo bloggen! Idag var det sista dagen på sommarjobbet. Kommer sakna alla där, har haft det jättebra där verkligen! Men ska bli kul att börja skolan igen snart också, skolan drar ju igång igen på onsdag 21 augusti. :) Ska bli kul att få träffa alla igen, har faktiskt saknat skolan nu under sommarlovet. Har ni fortfarande sommarlov eller har ni börjat skolan igen? Kram eran bloggare Elsa.

"Känn ingen sorg"

Tjo! Var ju som sagt på bio igår och såg Känn ingen sorg! Grymt bra film måste jag säga! Kan verkligen rekommendera den filmen.

Bio idag!

Tjo bloggen! Idag ska jag på bio med min kompis. :) Det ska bli kul. Vi ska se Känn ingen sorg, hoppas den är bra. :) Någon av er som har sett den? Vad tycker ni om den i så fall?

Helg!

Tjo! Efter första veckan på sommarjobbet är det nu helg för mig. Första jobbveckan har varit bra, har fått spela spel och vara med på aktiviteter med gamlingarna. Nu ska det bli skönt med helg så att man får sova ut. :) I helgen vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, blir väl att kolla på Sommarkrysset imorgon på kvällen i alla fall. Ha det bra! Kram.

RSS 2.0