Julafton 2013!

Jaha då var det julafton igen då. God jul allihopa! Hoppas alla haft en bra jul och 
kommer ha en fortsatt trevlig julaftonskväll. :) 

Bilder från dagen!

Tjo bloggen! Var ju som sagt i Södertälje idag med pojkvännen och träffade Kevin Walker! Han var så himla bra! :D Bjuder på några bilder från dagen, från uppträdandet och sen även en bild på mig och Kevin. :)
 

Träffa Kevin Walker!

Ska till Södertälje imorgon med pojkvännen och träffa Idolvinnaren Kevin Walker! :D Längtar jättemycket! Om man får ta bild så kommer bild säkert upp här på bloggen imorgon. :) Ha det bra så hörs vi imorgon.

Jullov!

Jaha då har man jullov då. På jullovet händer en hel del roliga saker för mig, ska bland annat åka till Göteborg och till Borlänge och självklart fira jul och nyår. :) Vad ska ni hitta på under jullovet? Uppdateringen under jullovet kommer säkert inte ligga på topp då jag som sagt kommer vara borta en hel del men när jag får tid över så slänger jag säkert in något inlägg. Ha det bra!

Globen-Idolfinalen!

Wiho!! Imorgon är det äntligen fredag och dags för Idolfinalen 2013 i Globen! Jag kommer vara där tillsammans med pojkvännen och min lillebror och se det live! Ska bli så kul! :) Någon annan som också ska dit imorgon och se det live? Vem tror ni kommer vinna Idol imorgon förresten?

Låttips-Forever young by One direction!

Här är en låt jag gillar just nu, One directions cover av Forever young!
Lyssna vet jag, så himla fin låt!
 
 
 

Akuten!

Tjo bloggen! 1 december idag då! Började dagen med att åka in till Akuten då jag hade väldigt ont i magen imorse och har haft det i några dagar nu. I alla fall, väl inne på Akuten så började dom med att ta några prover på mig och det visade sig att magsmärtorna beror på att jag har en väldigt kraftig urinvägsinfektion. Känns i alla fall skönt att veta vad felet är. Hoppas ni alla haft en bra första december. :)

RSS 2.0