Första dagen på sommarjobbet!

Som rubriken säger så var det idag första dagen på mitt sommarjobb för mig. :) Det var kul. :) Sommarjobbar på ett äldreboende där jag får spela spel och vara med på aktiviteter med dom gamla. :) Tror att jag kommer trivas utmärkt där och det känns bra att få tjäna lite pengar i sommar också. :) Nu ska jag inte blogga mer för idag men ville bara skriva lite om sommarjobbet. Ha det bra! Kram!

Flyget inställt!

Tjo bloggen! Skulle ha åkt hem från min mormor och morfar idag men eftersom flyget är inställt så innebär det att jag får åka hem imorgon istället vilket innebär att jag tyvärr missar konserten imorgon. :( men får väl försöka se Ulrik nästa gång han kommer i närheten. Bloggar mer när jag kommit hem. Kram!


Hänt senaste tiden?

Tjo bloggen! Var ju ett tag sen jag bloggade nu. Medan jag har vart borta från bloggen så har jag sovit över hos min pojkvän, vart hos min farmor och låtsasfarfar och bara njutit av det underbara soliga vädret! Imorgon åker jag vidare igen till nästa ställe, då ska jag nämligen till min mormor och morfar och på söndag ska jag och pojvkännen till Parken zoo och se Ulrik Munther. :) ska bli skoj. :) Ska försöka fota då så att jag kan lägga upp nån bild här på bloggen sen. :) Ha det bra!

Ridläger!

Tjo bloggen! Kom hem från ett ridläger igår! Hade jätteroligt på ridlägret. :) på ridlägret fick vi rida mycket, köra häst och vagn och åka och kolla till dom hästarna som var på bete. Bjuder på en bild på en av hästarna jag red på ridlägret. :)


Kesha-Gröna Lund 7/7-13!

Har idag sett Kesha live! Hon var verkligen asgrym live! Bjuder på några bilder från konserten, stod dock inte nära scenen så bilderna blev inte världens bästa.


Träffat pojkvännen!

Dagen idag har spenderats med pojkvännen. Äntligen fick jag träffa honom igen efter att vi inte har kunnat ses på ett tag då jag har vart borta och även han har vart borta också. Vi var och badade ett tag och sedan avslutade vi eftermiddagen/kvällen med att gå ut och äta på restaurang så har haft en mysig dag idag. :)

RSS 2.0