Solat!

Tjo! Har bara haft en lenda lektion i skolan idag så efter lunchen cyklade jag hem och satte mig i solstolen fram tills 13:45. :) Har vart skönt, fått färg nu också. :) Har även hunnit med en sväng till polisstationen och hämtat ut mitt pass så nu har man det gjort också. Kram.

Måndag igen imorgon!

Jaha, då var helgen slut för den här gången och imorgon är det skola igen. :) Dagen har spenderats med en kompis, vi var hemma hos henne och kollade på film, So undercover såg vi på. :) Har haft en bra helg i alla fall. :)

Gårdagen!

Gårdagen igår på Grönan var awesome! Åkte Jetline, Vilda musen och blå tåget. :) stod inte så nära scenen på konserten så kunde inte ta några bilder tyvärr. Gårdagen slutade dock med kaos, vi missade sista tåget hem men ja, det löste sig i alla fall, pojkvännen ringde sin pappa och förklarade vad som hänt så vi fick ta pendeltåget till Södertälje hamn och bli hämtade där så nu är man i alla fall hemma igen som tur är. :)


Grönan på fredag!

På fredag åker jag till Gröna Lund efter skolan för att se The Sounds med pojkvännen. :) Ska bli kul, ser verkligen framemot det. :) Efter konserten åker vi hem till mig också sover pojkvännen över hos mig tills på lördag. :) Om jag lyckas ta några bra bilder under konserten så dyker det säkert upp. :)

Back to school!

Då var ledigheten slut nu då. Har vart skönt att vara ledig några dagar men nu ska det bli kul att få komma tillbaka till skolan igen, längtar faktiskt. :) Dagen idag har spenderats hemma hos pojkvännen, var kul att få träffa honom igen. :) Hoppas att ni alla har haft en bra dag idag. :)

Åker hem idag!

Efter några trevliga dagar i Göteborg åker jag hem idag. Har haft det trevligt här i Göteborg. Igår åkte vi till min kompis ridskola så att jag skulle få se hur det ser ut där. Bjuder på en fin bild på mig och min kompis. :)


Ny kjol!

Har fått en kjol av min kompis Camilla. Bild kommer i slutet av inlägget. Idag har vi kollat på film och gått en promenad. Vi har även gjort en fruktsallad som det kommer bild på.


Göteborg nu!

Är i Göteborg nu hemma hos min kompis Camilla. Bjuder på en rolig bild på oss. :)


Årets första minigolf!

Tjo! Spelade minigolf idag med pojkvännen och min lillebror. :) Blev en väldigt jämn match, min lillebror vann med 80 poäng, jag fick 83 poäng och pojkvännen fick 85 poäng. Hoppas ni alla har haft en trevlig 1 maj för det har i alla fall jag haft.

RSS 2.0