Bilder på sakerna jag köpte!

Bjuder på några bilder här på sakerna jag köpte när jag var i Uppsala i helgen. :)
 

Bild från helgens uteritt!

Bjuder på en bild här från när jag och min kompis red ut i helgen när jag var i Uppsala. :)
 
 

2 år!

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 2 år! Gud vad tiden går fort! Minns när vi blev tillsammans, det var verkligen en underbar känsla! Att vi fortfarande är tillsammans är helt underbart! Älskar verkligen min pojkvän! <3 Dagen ska firas med att gå och äta på någon mysig restaurang tillsammans med pojkvännen och sedan sover han över här. :) Ha en mysig måndag allihopa! Kram eran bloggare Elsa.

Höstlov!

Då har man höstlov nu då. Börjar ju som sagt höstlovet med att åka till Uppsala över helgen och sova över hos en kompis. :) Ska bli skoj. :) Annars vet jag inte riktigt vad som händer på höstlovet mer än att jag och min pojkvän firar att vi varit tillsammans i 2 år på måndag. :) Grattis till oss! Sen blir det även övernattning i stallet vilket ska bli trevligt. :) Ha ett bra höstlov alla! Kram eran bloggare Elsa.

Uppsala!

Tjo bloggen! Länge sen jag bloggade men har inte haft ork eller tid, mycket plugg och sen har jag inte vetat vad jag ska skriva om heller. I alla fall så börjar mitt höstlov imorgon. :) Jag börjar hötlovet med att åka till Uppsala till en kompis som bor där. :) Ska bli skoj, blir första gången jag åker hem till henne. :) Annars så händer det inte så mycket i helgen, ska fira syrran på söndag också som har fyllt år. :) Nu ska jag snart äta och åka iväg till ridningen så ni får ha en bra kväll allihopa! Kram eran bloggare Elsa.

New girl

Tjo bloggen! Ligger hemma och är sjuk nu så tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg. Ligger nu nerbäddad i soffan och kollar på New girl. :) i helgen var jag förresten på gröna Lund med min pojkvän. :) det var kul. :) dom bjöd alla på fria åk i söndags. :) Var även hos min underbara medryttarhäst i helgen. Bjuder på en bild på Steven (min medryttarhäst. ) 


RSS 2.0