Plugg plugg!

Tjo bloggen! Sitter och pluggar samhällskunskap nu, inte det roligaste direkt men nödvändigt. Har i alla fall prov imorgon så hoppas att jag klarar provet. Ska fortsätta plugga nu så bloggar mer en annan dag. 


Nya saker!Hej! Här kommer lite bilder på några saker jag köpte igår. Köpte bland annat ny jacka, skor och halsduk. 


Godnatt!

Godnatt bloggen! Ska ska gå och lägga mig nu. Imorgon blir det Eskilstuna för att köpa lite grejer, ska bland annat kolla efter ett playstation. Får se om det blir något mer. Bloggar mer imorgon förmodligen med eventuellt lite bilder om jag hittar nåt. :) ha det bra! Kram eran bloggare Elsa.

Ridlektionen igår!

Tjo bloggen! Red igår och ridlektionen gick superbra! Jag rider en häst som heter Isak nu och vi passar så bra ihop, känns verkligen superbra att rida honom! :) Bjuder på en liten bild på söta Isak.
 
 

Studiedag!

Tjo bloggen! Idag är jag ledig från skolan då det är studiedag. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa någon mat för att sedan cykla ner på stan med min lillebror. Ska hälsa på min gamla skola idag också då dom har studiedag på onsdag istället. :) Senare idag blir det att plugga samhälskunskap då jag har prov nästa måndag. Ha en bra dag!

Senaste tiden!

Tjo bloggen! Oj vad länge sen det var jag bloggade! Vad har hänt sen sist jag bloggade? Jo, skolan har börjat igen, börjat tredje året på gymnasiet och sen har jag träffat min pojkvän och vart hos min medryttarhäst så har haft fullt upp! Annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv. Ja, har väl inte så mycket mer att skriva om nu. Ha det bra! Kram eran bloggare Elsa. 

RSS 2.0