Ny tröja!

Tjo bloggen! Efter att mina föräldrar hade varit i Barcelona så kom dom hem med en ny tröja till mig. Bjuder på en bild på tröjan som jag fick. 


Underbart väder!

Tjo bloggen! Både igår och idag har det varit så himla underbart väder! Suttit ute mycket i solen både igår och idag och har fått lite färg faktiskt. :) bjuder på två bilder på mig från idag. Påsklovshoppningen idag!

Tjo bloggen! Påsklovshoppningen idag gick jättebra! Blev en felfri runda vilket gav en rosett! :) 


Påsklovshoppning imorgon!

Tjo bloggen! Hoppas att alla har en bra påsk. Imorgon är det påsklovshoppning på ridskolan som gäller, ska bli kul. :) Ska endast hoppa 30 cm då jag är hopprädd efter att ha ramlat av en gång när jag hoppat hinder så känns bra att inte hoppa högre förrän jag blivit mer säker. Hoppas på att jag blir felfri så att jag får hem ännu en rosett imorgon vilket jag fick förra gången när jag var med på halloweenhoppning i höstas. Bloggar mer imorgon och berättar hur det gick, ska ta och kolla på Gladiatorerna nu.

Glad påsk!

 

Gossip girl!

Kollar på Gossip girl nu. :) 


Trevlig helg!

Trevlig helg allihopa! 


Bowlingen idag!

Tjo bloggen! Sitter just nu och kollar på Gladiatorerna. Spelade ju bowling idag på praktiken och det var väldigt roligt, dock förlorade jag men spelade ju i och för sig mot några som till och med tävlar i bowling. Hoppas ni haft en bra dag också. Bloggar mer någon annan dag. 

Bowling imorgon!

Tjo bloggen! Fredag idag då! Imorgon är det bowling som gäller för mig, ska bowla på praktiken imorgon. :) Ska bli skoj. :) Hoppas ni alla får en trevlig helg så bloggar jag mer imorgon och berättar hur bowlingen gick.

Tisdag 1/4!

Tjo bloggen! Idag är det som sagt första april! Har ni lyckats lura någon idag? Red lektion igår, gick bra. :) tränade på att använda små hjälper. Bjuder på en bild på Isak som jag red på lektionen igår. Ha en fortsatt bra första april allihopa och hoppas ni lyckas lura någon om ni inte redan gjort det. ;) 


RSS 2.0