Ridlägret-hästarna jag red!

Tjo bloggen! Nu var det ett tag sen jag blogga men har haft det underbart på ridlägret i alla fall, vi red 2 pass om dagen, både lektionspass och uteritt. Var väldigt varmt att rida i 30 graders värme så man behövde dricka väldigt mycket för att orka. Tänkte slänga in bilder på hästarna jag red på ridlägret.
 

Ridläger idag!

Tjo bloggen! Idag åker jag iväg på ridläger och kommer vara där fram tills lördag så 3 dagars ridläger har jag att se framemot nu. :) ska försöka ta några bilder under ridlägerdagarna som jag kan lägga upp här på bloggen sen. Hörs på lördag när jag kommer hem. Ha det bra så länge! Kram eran bloggare Elsa. 

Jättefin bild som min kompis gjort!

Min underbara vän Camilla har ansträngt sig och gjort en jättefin bild till mig på Kevin Walker, en header som var tänkt att ha till bloggen om Kevin men som jag tyvärr inte kunde sätta in. Någon annan som är bra på bloggdesigner som kan hjälpa mig att sätta in header och bakgrund? Tänkte i alla fall lägga upp bilden här som hon gjort till mig. Min underbara Camilla! <3
 

Jag i min nya klänning!

Tjo bloggen! Bjuder på bilder på mig i min nya klänning som jag köpt. 
Ny sommarklänning!

Tjo bloggen! Köpte en ny sommarklänning i fredags eftersom jag inte har så många klänningar i min garderob. Såhär ser den ut! 


Flyttar hemifrån till hösten!

Tjo bloggen! Som rubriken säger så flyttar jag hemifrån till hösten! Har nu köpt lägenhet, en etta på 40 kvadratmeter. Ska bli spännande! :) Känns både nervöst och spännande att få flytta, känns verkligen stort att flytta hemifrån. Just nu sitter jag på båten på väg till min farfars och låtsasfarmors sommarställe ute i Stockholms skärgård. :) Bloggar mer när jag kommer hem.

RSS 2.0