Låttips-Känn ingen sorg för mig Göteborg

Bra låt att lyssna på om man ska åka till Göteborg eller om man nu bor där. :)
 

Nya smycken!

 Köpte nytt halsband och nytt armband idag på Ur och penn idag. Tänkte slänga in en bild på det nu innan jag drar iväg till praktiken igen. Göteborg 29 maj!

Tjo bloggen! Som rubriken heter så åker jag till Göteborg den 29 maj för att hälsa på min kompis Camilla! :D Ska bli jättekul att få träffa henne igen. :) Nu är jag hemma en stund då jag har rast från praktiken, börjar inte förrän 16:00 igen. Ikväll ska jag på en föreläsning om Downs syndrom, ska bli spännande och lärorikt att lära sig lite mer om det, har ju läst lite om det i skolan men nu kommer jag förmodligen få lära mig ännu mer om det. :) Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag så bloggar jag mer någon annan dag.

Till min underbara vän!

Detta inlägget är till min underbara vän Camilla. Jag vill bara säga att jag är så himla glad över att
jag har dig som vän! Du är min allra bästa vän och kommer alltid att vara det! Du är verkligen en vän som man kan lita på, du sviker aldrig en och ställer alltid upp för en. Skulle aldrig vara hel utan dig min älskade vän. <3

Nymålade naglar!


Provade det silvriga nagellacket igår. Resultatet 
blev såhär. Vad tycks? 

Nya jeans + nagellack!

Tjo bloggen! Tänkte slänga in bilder på mina nya jeans och nagellack som jag köpte i onsdags. Min "lediga dag" från praktiken!

Tjo bloggen! Idag var jag ledig från praktiken. Under dagen har jag varit i skolan för att äta lunch, lämnat min cykel på lagning och lagat mat till min familj. :) Lagade stekt kyckling och ugnsgrönsaker med klyftpotatis vilket blev jättegott. :) Imorgon blir det att gå upp tidigt igen då jag börjar praktiken 07:00 men ska bli kul att få ha praktik i alla fall, trivs som sagt riktigt bra på min praktikplats. :) Nu har jag inget mer att berätta men bloggar mer någon annan dag!

Ny kofta!

Tjo bloggen! Köpte en ny kofta idag under tiden som jag hade rast på praktiken. Tänkte slänga in en bild på den så att ni får se den. Själv tycker jag att den är jättefin! 


Fin bild av en kompis!

Tjo bloggen! Min kompis Camilla som har hjälpt mig fixa designen har gjort en jättefin bild till mig på Kristen Stewart! Jättefin tycker jag den blev! Vad tycker ni?


Nya kläder + produkter!

Tjo bloggen! Tänkte slänga in lite bilder på lite nya kläder och produkter som jag köpt. Köpte bland annat ett läppstift och en sån här borste som kan ha till rouge som är jättebra! :)
Vad jag fått göra på praktiken!

Tjo! Här kommer ett inlägg om vad jag får göra på praktiken. Jag får hjälpa dom som bor på gruppboendet med det dom behöver hjälp med som t.ex. laga mat, städa, tvätta, handla m.m. Ja sådant som dom själva inte klarar av i vardagen. Det var det jag fick göra idag i alla fall och sen brukar dom även ha aktiviteter där ibland som jag kommer få följa med på som t.ex. så ska jag få följa med imorgon när dom ska på kör. Har i alla fall haft en bra första dag på praktiken och jag antar att mina kommande praktikdagar kommer bli lika bra som denna dag varit. :) Ha det bra så bloggar jag mer någon annan dag.

Första praktikdagen!

Tjo bloggen! Idag är det första praktikdagen för mig som gäller. :) Ska bli roligt och spännande. :) Ska få ha praktik på ett gruppboende den här gången. Bloggar mer ikväll eller i slutet av veckan om vad jag fått göra osv. :)

Finalen av Melodifestivalen 2014 live!

Hej! Idag är det äntligen fredag och imorgon är det den stora dagen, nämligen finalen av Melodifestivalen 2014 i Friends Arena! Ska åka dit och se det live tillsammans med min pojkvän, min pojkväns kompis och min lillebror. :) Ska bli kul och jag hoppas att vi får en trevlig och rolig kväll tillsammans. :) Vem/vilka hejar ni på? Är det någon annan som också ska se finalen av Melodifestivalen live? Ha en härlig fredag allihopa!

Ny design!

Nu har jag fått en ny design här på bloggen eftersom min snälla kompis Camilla har hjälpt mig att fixa en ny design till mig! :) Vad tycks? Själv är jag jättenöjd med designen. :)

RSS 2.0