Göteborg here I come!

Tjo! Sitter just nu på tåget påväg till Göteborg för att hälsa på min bästis Camilla. Ska bli kul att få träffa henne igen. :) kommer fram ikväll och sen åker jag hem på lördag eftermiddag. 


Studentkläder!

Tjo bloggen! I söndags var jag och köpte klänning till studenten och skor som jag kan ha till studenten också. Tänkte bjuda på bilder på klänningen och skorna. Walker t-shirt + ny rouge!

Tjo bloggen! Beställde hem en Kevin Walker t-shirt för några veckor sen som dimpat ner i brevlådan. Har även köpt en väldigt fin ny rouge som jag verkligen älskar. Bjuder på bilder på t-shirten och min fina rouge. Om Yohio-konserten!

Tjo bloggen! I fredags var ju jag som sagt i Stockholm i fredags och såg Yohio live tillsammans med pojkvännen. Konserten var grymt bra! Var väldigt varmt där inne dock men kul hade vi. :) Var jättehärlig stämning och väldigt mycket folk. Tyvärr så kunde jag inte ta några bilder då jag inte stod jättenära scenen + att det var väldigt många mobilkameror ivägen osv. Men hade i alla fall en underbar kväll tillsammans med pojkvännen. Avslutar inlägget med att lägga upp en av mina favoritlåtar med Yohio på bloggen. Lyssna och njut, väldigt fin låt och texten är väldigt fin också.
 

Yohio live imorgon!

Tjo bloggen! Idag är det första maj! Hoppas ni alla har en bra första maj. Imorgon ska jag och pojkvännen iväg till Stockholm för att gå på konsert, vi ska se Yohio live då jag lyckades vinna två biljetter. :) Ska bli skoj. :) Om jag lyckas ta några bra bilder så kommer det upp bilder här på bloggen.

RSS 2.0