Senaste tiden + dagen!

Tjo bloggen! Nu har jag inte bloggat på några dagar, har inte mått så speciellt bra och sen i tisdags hade jag middagsgäster här för första gången i min lägenhet. Jag bjöd på kyckling och potatis och ugnsgrönsaker och mums vad gott det var! Även mina gäster tyckte det var gott. :) Till efterrätt blev det glass och chokladsås. Nu över till vad jag ska göra idag. På dagen blir det att bara ta det lugnt och vila upp sig inför ridningen och övernattningen i stallet. :) Ska bli kul att få vara med på en övernattning i stallet igen då vi brukar ha det väldigt mysigt då alla som är med. :) Nu ska jag fortsätta dricka upp mitt te men bloggar mer en annan gång. Ha det bra! Kram eran bloggare Elsa.

Fredag!

Då var det fredag igen då! I helgen blir det besök av min farmor och låtsasfarfar också ska jag tvätta lite kläder också. :) Sen på söndag ska jag följa med min pappa och kolla på en fotbollsmatch i Friends Arena. Annars ska jag inte göra så mycket i helgen, ska kolla på Idol ikväll. Ha en bra helg allihopa!

Ännu en bild från lägenheten!


Här kommer en bild på mitt mysiga vardagsrum. 

Lite bilder från lägenheten!

Tjo bloggen! Har ju inte lagt upp några bilder från lägenheten än men tänkte att jag skulle göra det nu.
 

Dressyrtävlingen!


Dagens dressyrtävling gick jättebra! Kom ihåg hela dressyrprogrammet vilket var mitt mål med min första dressyrtävling! Är oerhört stolt nu! 

Dressyrtävling imorgon!

Tjo bloggen! Imorgon är det dressyrtävling som gäller! :) Ska bli spännande och roligt men är sjukt nervös eftersom detta blir min första dressyrtävling någonsin! Men det ska nog gå bra. :) Bara hästen lyssnar på mig och gör som jag vill så ska det nog funka. :) Bloggar igen imorgon och berättar hur det gick.

Ny pyjamas!


Tjo bloggen! Köpte en ny pyjamas på Cubus igår som jag tänkte visa bild på. 

Dressyrtävling 18 oktober + helgen!

Tjo bloggen! Anmälde mig igår till dressyrtävlingen den 18 oktober. Ska bli kul och spännande. :) Detta blir min första dressyrtävling någonsin. Mitt mål är dock inte att vinna utan målet är att jag ska komma ihåg hela dressyrprogrammet. På tal om vad jag gjort i helgen förresten så kan jag berätta att nu har jag flyttat in i min lägenhet. Trivs jättebra! Bilder dyker upp så småningom på bloggen. :)

Höstpokalen!

Tjo bloggen! Var med på Höstpokalen idag på min ridskola. Var med i en klass som heter pay and jump då jag hoppade 30 cm på hästen Diesel. Gick jättebra! :) Blev en felfri runda så är väldigt nöjd. :) Har även hunnit flytta lite möbler idag till min lägenhet vilket vi ska fortsätta med imorgon.

RSS 2.0