Frisyr som jag passar bra i!

Tjo bloggen! Tänkte visa en bild på mig i en frisyr som jag tycker att jag passar väldigt bra i, man ser liksom ansiktet mer på något sätt tycker jag. 


Glad midsommar!

Glad midsommar önskar jag er alla!
 

För jag har tagit studenten!

Tjo bloggen! Har helt glömt bort att blogga på ett tag eller har rättare sagt inte haft tid eller ork. Förra torsdagen, för exakt 1 vecka sen alltså tog jag studenten! Var en rolig dag men samtidigt sorgligt eftersom man skulle skiljas från klassen efter att ha varit en klass i 3 år! Sen i fredags var jag och pojkvännen i Stockholm för att se One Direction, konserten var jättebra men var så grymt mycket folk! Efter konserten följde jag med pojkvännen hem till hans pappa där jag stannade tills i söndags och efter det har det väl inte hänt så mycket. Avslutar nu inlägget med att bjuda på en bild från min student. 


Om Göteborgsresan!

Tjo bloggen! Sist jag bloggade så satt jag på tåget på väg till Göteborg. Tänkte berätta lite om vad jag och min kompis hittade på för nåt. När jag kom fram till henne så fick jag studentpresenter av henne eftersom jag snart tar studenten och det vi gjorde mer var att vi kollade på film, solade, besökte hennes föräldrars jobb och lagade god mat. Min kompis bjöd även mig på varma äpplen och vaniljsås, mums! RSS 2.0