Valborgsmässoafton!

Tänk att det är valborgsmässoafton idag! Liksom redan sista april och imorgon börjar en ny månad, nämligen maj. Hur ska ni fira valborgsmässoafton idag? Själv så ska jag få gäster och sen ska vi gå och kolla på majbrasan så det ska bli mysigt. Hoppas att alla får en bra valborgsmässoafton och inte ramlar i någon trappa och bryter tårna eller nåt som jag råkade göra förra året. Kram eran bloggare Elsa.


Påsken

Hej! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har vart bortrest nu i påsk. Påsken firades i alla fall hos min pappas morbror vilket var väldigt trevligt. Fick två påskägg och mycket god mat. Idag ska jag mest vara ute och ta det lugnt, tänkte snart ta ut min kanin i koppel ett litet tag och sen ikväll blir det Körslaget. Hoppas att eran påsk har varit bra. Kram eran bloggare Elsa.

Veterinärbesöket

Är hemma från veterinärbesöket nu med min kanin. Dom visste inte riktigt vad det var för fel men vi skulle prova med att ge henne vitamintillskott och låta henne skutta i koppel bara nån minut per dag. Om det inte skulle bli bättre så skulle vi kontakta dom igen. Ikväll ska jag jobba i stallet, ska bli kul. Kram eran bloggare Elsa.

P.S: Glad påsk förresten.

Förra skolan

Cyklade iväg till min förra skola igår och hälsade på. Var jätteroligt att träffa nåra av mina förra lärare, saknar dom väldigt mycket men har förstås superbra lärare nu också. Imorgon blir det veterinärbesök med min kanin, usch vad jag är orolig. :( Kram eran bloggare Elsa.


Ny vecka

Nu är det ny vecka igen och snart har jag påsklov. :D Idag har jag vart i skolan och sen var jag i stallet och red. Ridningen gick faktiskt jättebra idag. Red såklart på min älskade sköthäst Tim. På torsdag blir det veterinärbesök med min kanin, usch jag är så orolig. :( Kram eran bloggare Elsa.


Sunday!

Tjo! Tänkte berätta lite kort om dagen. Idag har jag vart med min kompis Jessica och tömkört hennes häst Daniel, det var kul och Daniel var jätteduktig! Sen fikade vi lite och sen skjutsade hon hem mig. Har även vart med min kompis Carolina idag, vi spelade rockband och var ute med min kanin Kolan i koppel. Hoppas att eran dag har varit bra, det har i alla fall min. Kram eran bloggare Elsa.

Godmorgon!

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag i alla fall. Idag ska jag vara med en kompis, ska bli kul. Sen blir det väl godis och Körslaget ikväll. Kram eran bloggare Elsa.

Fredagsmys!

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys! Var på praktiken idag och det gick bra och var roligt, fastnade inte i leran idag som tur var. Är så orolig för min kanin nu, det är något fel med hennes bakdel, ser ut som att hon typ är förlamad. :( Men ska ta henne till veterinären nån dag här framöver, hoppas bara att vi inte behöver avliva henne. :( Ha en bra fredagskväll. Kram eran bloggare Elsa.

Stallet, tjoho!

Idag har jag vart i skolan och det var roligt. Gjorde väldigt många sidor i engelskaboken idag vilket ledde till att jag fick ont i handen och i nacken men snart är jag klar med engelskaboken som jag håller på med nu så det känns skönt. :) Nu ska jag snart cykla iväg till stallet så det ska bli skoj. :) Kram eran bloggare Elsa.


Praktiken

Har som sagt vart på praktiken idag och det var kul. När jag skulle ta ut en häst i hagen imorse så fastnade jag med gummistöveln i leran så jag bara tappade skon, haha blev jättelerig om skona och ena strumpan! Hur har eran dag varit? Kram eran bloggare Elsa.

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Var på djuraffären för min kanin hade så långa klor så dom behövde klippas. Imorgon är det praktik som gäller, ska bli kul. :) Kram eran bloggare Elsa.


Ridningen!

Ridningen gick bra! Imorgon blir det först skola och sen till Djurmagazinet med min kanin, hennes klor behöver nämligen klippas. Kram eran bloggare Elsa.

Snart stallet!

Tjo! Har haft en bra dag i skolan idag. Nu har jag som sagt kommit hem och ska snart äta lite mat innan jag ska cykla till stallet och rida så det ska bli skoj. :) Var ett tag sen jag red nu eftersom jag var på väg hem från Åre förra måndagen. Ha en fortsatt trevlig dag och kväll. Kram eran bloggare Elsa.


Bloggen har fått en header och en ny bakgrund!

Som ni ser så har bloggen fått en header och en ny bakgrund nu. Kan hända att jag ändrar headern och bakgrunden men i alla fall, vad tycks? Kram eran bloggare Elsa.

P.S: Det är Camilla som har gjort den fina bakgrunden.


Kolan

Tänkte bara slänga in en bild på min söta kanin:
Min underbara söta kanin Kolan

Städdag!

Idag är det som sagt en städdag som gäller. Har precis städat mitt rum och ska snart städa min kanins bur. Sen ikväll ska vi få gäster och jag ska förmodligen kolla på Körslaget. Kram eran bloggare Elsa.

Helg!

Äntligen är det helg! Har haft en rolig dag på praktiken idag men är helt slut nu så det ska verkligen bli skönt med helg nu. Ska snart kolla på Talang och äta chips. :)

Kram eran bloggare Elsa.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0