Tillträdesdag-lägenheten!

Tjo bloggen! Idag är det en stor dag! Jag har nämligen tillträdesdag till min lägenhet som jag ska flytta in i! Nu har jag nämligen fått nycklarna så nu är det bara att börja flytta dit lite grejer, flyttar dock inte in i helgen eftersom vi måste hyra en flyttbil för att få dit sängen och soffan osv. Men snart så är det dags för mig att flytta in i lägenheten, ska bli spännande och känns väldigt stort att flytta hemifrån! :)

Me and my bestfriend!

Jag och min bästa vän! 


Underbar bild gjord av Camilla!

Min underbara vän Camilla gjorde en jättefin bild till mig! Tack så hemskt mycket! 


Dagns körlektion!

Idag hade jag körlektion och idag körde jag faktiskt för första gången ute på vägen! Var sjukt nervös men det gick bra! Nu är jag riktigt stolt och glad i alla fall. :) Imorgon är det skola igen, ska bli kul att börja skolan igen faktiskt så att man har något att göra om dagarna. :) Hoppas ni alla har haft en bra sommar.

Hemma från Göteborg!

Nu är jag hemma från Göteborg efter att ha haft några underbara dagar hemma hos min kompis Camilla. Vi har bland annat varit på Frölunda torg och kollat och sen har vi även varit ute på båtutflykt också. Bjuder på en bild på oss två. 


Ny t-shirt - amerikanska flaggan!

Tjo bloggen! Igår var jag och min kompis en sväng på Frölunda torg här i Göteborg och kollade lite. Hittade en t-shirt inne på New Yorker som jag köpte för endast 59 kronor. Bild kommer här. 


Halsband som jag har gjort!
Dagens frukost!

Tjo bloggen! Nu är jag hos min kompis Camilla i Göteborg. Till frukost idag så gjorde vi plättar med mosad banan och sylt till, jättegott blev det! 


Göteborg imorgon!

Tjo bloggen! Imorgon åker jag äntligen till Göteborg igen för att hälsa på min underbara bästis Camilla! :D Blir några roliga dagar hemma hos henne där. :) Bilder från resan kommer säkert när jag kommer hem.

Rix Fm festivalen i Eskilstuna!

Tjo bloggen! Igår var jag och min kompis Jessica på Rix Fm festival i Eskilstuna. Det var jätteroligt verkligen! :) Tänkte bjuda på några bilder därifrån som jag tog.
 

Solbrillor!

Tjo bloggen! Köpte ett par solbrillor i måndags vilket kan vara välbehövligt nu när det är soligt. Såhär ser dom ut. 


Sommarkrysset live igår!

Tjo bloggen! Igår var jag på Gröna Lund för att se Kevin Walker live på Sommarkrysset. Var så sjukt grymt kul och roligt! Sen fick jag även träffa Kevin för fjärde gången! :D Kevin sa även att jag hade snygg t-shirt! :D är så lycklig nu alltså! 


RSS 2.0