Klippt mig!

Tjo! Lördag idag då, får se vad jag hittar på idag, ska kanske till Stockholm idag med nåra från klassen för att göra klart ett skolarbete. :) igår efter skolan var jag och klippte mig förresten, bjuder på en bild på hur det blev.


Frisk = skola igen!

Hej! Nu är jag som sagt frisk igen så idag var jag tillbaka i skolan igen. :) Var skönt att få vara i skolan igen efter att ha vart hemma och varit sjuk i en vecka. 
 
Lite planer för veckan kommer här:

Måndag: Skola. 
Tisdag: Skola + jobba i stallet.
Onsdag: Skola + plugg.
Torsdag: Skola + ridning.
Fredag: Skola.
Lördag: ? 
Söndag: Möte i stallet.
 

Det är ungefär så min kommande vecka kommer se ut. :)
 

Still sick!

Har inte orkat bloggat på några dagar eftersom jag har vart sjuk, är fortfarande sjuk men mår bättre, har ingen feber längre men är hemma från skolan ändå. Har åkt på influensa, inte världens roligaste direkt men men, får se till att vila upp mig riktigt ordentligt i helgen nu så att jag kan och orkar gå till skolan på måndag. Ha en bra helg allihopa!

Ont i halsen=halstabletter!

Är tyvärr sjuk idag, feber och ont i halsen. :( blev att gå hem från skolan idag då man inte mådde bra. Blir väl att stanna hemma en eller två dagar nu från skolan och ta halstabletter så länge.


Dagen!

Idag har jag träffat pojkvännen, vi låg och pratade i sängen, gjorde roliga videos med en app som heter Mirrors och sen var vi ute och åt på restaurang. :) Var mysigt och välbehövligt att få träffa honom. Var även en sväng på Apoteket idag och köpte halstabletter, känner att jag börjar få ont i halsen, usch hoppas det inte blir värre bara så att man missar en massa i skolan. Imorgon är det skola igen, ska bli kul. :) Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag i alla fall haft.

Ledig imorgon!

Imorgon är jag ledig då lärarna har studiedag. :) Får se vad jag hittar på, antingen blir det att träffa pojkvännen eller så kanske jag kollar på någon film. :) Vad tyckte ni om att Robin vann mello igår? Vann rätt låt eller? Jag tyckte att Robin var helt okej men ville hellre att Ulrik eller Anton skulle vinna.

Eclipse!

Har precis kollat på filmen Eclipse. Snart blir det att gå ner på stan, ska kolla runt lite där och posta ett brev till en kompis. :) Sen är det ju finalen av Melodifestivalen ikväll som man inte får missa. Vem/vilka hejar ni på? Jag hejar på Ulrik och Anton.

Bild från Löfbergs lila arena!

Bjuder på en bild från lördagen då jag var i Löfbergs lila arena och kolla på Melodifestivalen.


Mello-helgen!

I lördags var jag ju i Karlstad och kollade på Andra chansen live och det var grymt! Det var häftigt att få se Melodifestivalen live för första gången och det var även häftigt att se alla artisterna live. Någon annan som också var där och såg det live?

RSS 2.0