Gossip girl!

Tjo bloggen! Sitter nu och kollar på Gossip girl med en kopp te. :) efter Gossip girl blir det att plugga religion då jag har prov på måndag. Har förresten köpt lite nytt smink sen sist jag bloggade. Bjuder på en bild på sminket här. 
köpte även ett pennfodral att ha i skolan. 
 
 

Turridning idag + morgondagen!

Tjo bloggen! Skolstarten i onsdags var bra, var roligt att komma tillbaka till skolan igen och träffa alla igen. :) idag har jag ridit ut på turridning i 1 timme. :) var härligt att rida ut i snön och allt. :) imorgon är det bio som gäller och sen ska jag väl försöka börja på min debattartikel i samhällskunskapen. Avslutar inlägget med att bjudà på en bild på mig själv med min iPad som jag fick i födelsedagspresent. :) 
 

Skolstart imorgon!

Jaha, då var jullovet slut för den här gången och imorgon är det skola igen. Ser faktiskt framemot skolan, ska bli roligt att få träffa alla igen efter några veckors ledighet. :) Igår fyllde jag förresten år, blev 20 år. Fick en iPad, skal till iPaden, plånbok, myskläder m.m. :) Hade en toppenbra födelsedag. :) Nu har jag ingenting mer att berätta men vi hörs bloggen.

Nytt år-2014!

Då var det nytt år då! 2014 nu! Nyårsafton igår spenderades med pojkvännen och min familj hemma hos mig. :) Det var riktigt mysigt, vi åt gott, kollade på film och spelade Just dance m.m. Sen vid tolvslaget kollade vi på fina raketer. :) Hoppas alla hade en bra nyårsafton och god fortsättning. :)

RSS 2.0