Melodifestivalen live på lördag!

Idag fick jag ett paket med två biljetter till Melodifestivalen! :D Är överlycklig! Har vunnit två biljetter dit så ska se Andra chansen live med min pojkvän! :D Kan det bli en bättre helg eller? :)

Sportlovet slut!

Ja då var sportlovet slut då. Idag började skolan igen och det var roligt att få komma tillbaka och träffa alla igen. :) Har ju varit ute på praktik nu i några veckor så var extra roligt att få träffa alla klasskompisar igen då. :) När hade ni/har ni sportlov?

Hemma från skidsemestern!

Tjo bloggen! Är nu hemma från en underbar skidsemester i Italien! Hade tre härliga soliga dagar och mycket skidåkning blev det under alla dagar. :) bjuder på två bilder därifrån.


Plugg plugg!

Onsdag idag då vilket betyder att det bara är en dag kvar på praktiken. Har haft en väldigt bra praktik och kommer sakna personalen där, dom är så snälla mot mig där. :) Nu ska jag snart sätta mig ner och plugga lite, ska göra klart praktikuppgifterna så att jag kan göra klart det och lämna in det. :) Ha en fortsatt bra onsdag allihopa!

Filmtime!

Hej alla bloggläsare. Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp med praktiken och igår följde jag med min pojkvän hem till hans pappa och sov över där. :) annars har det väl inte hänt så mycket, sitter nu och kollar på film i alla fall, New moon blev det. :) kram eran bloggare Elsa.


RSS 2.0