Söndag 27/1-13

Jaha då var det söndag igen då. Dagen och kvällen ska spenderas på praktiken, börjar klockan 14:00 och slutar 21:30. Trivs verkligen jättebra på min praktikplats men det är lite sorgligt att jag bara har två dagar kvar där om man inte räknar med idag, sedan ska jag byta praktikplats till hemtjänsten men det ska också bli kul. :)
Här kommer ett litet schema för min kommande vecka. 
 
Måndag: Ledig.
Tisdag: Praktik.
Onsdag: Praktik.
Torsdag: Praktik + RIDNING!
Fredag: Praktik.
Lördag: ?
Söndag: ?
 
 
 

Första praktikveckan avklarad

Nu är första praktikveckan avklarad och det har bara gått bra. :) Har praktik på BB och det är jättekul, all personal där är trevliga mot mig och så så jag känner att jag verkligen trivs där. :) Nu har jag helg och helgen kommer spenderas med pojkvännen och kompisar. :) Kommer bli roligt, ser framemot att vila upp mig tills nästa praktikvecka då det blir att gå upp väldigt tidigt för min del. Kram eran bloggare Elsa.

Min födelsedag!

Idag är det som sagt min födelsedag! 19 år blir jag idag! Nu är det bara 1 år kvar tills jag blir 20, tänk vad fort tiden går! Fick Twilight-filmerna, armband, skor, ansiktskräm, pengar, sport-bh m.m. Är nöjd över dagen. :)

Sista dagen som 18-åring!

Idag är det sista dagen jag är 18 år för imorgon smäller det! Jag blir nämligen 19 imorgon! Kan inte fatta att tiden har gått så här fort, känns som att det inte alls var länge sen man fyllde 18. Morgondagen kommer spenderas genom att fira min födelsedag med familjen, pojkvännen och släkten och äta god mat och efterrätt. :) Ha en bra kväll så bloggar jag mer imorgon om vad jag har fått för presenter och så. Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0