Gröna Lund-Rockbjörnen ikväll!

Hej alla läsare! Idag ska jag först till skolan, slutar 16:10 idag och sen blir det att ta tåget till Stockholm som går 17:15 för att möta upp min syster på Stockholm central för att sedan åka till Gröna Lund och se Rockbörnen live! :D Är så grymt taggad inför ikväll! Kommer bli grymt! Någon annan som ska dit ikväll? Kram eran bloggare Elsa.

Jag och Camilla

En bild på mig och Camilla.


Restaurang!

Sitter på restaurang nu och äter denna goda sallad. :)


Nu är det dags för fredagsmys!

Ja då var det fredag igen då. För en vecka sen vid den här tiden var man fortfarande kvar på Mallorca, gud vad snabbt tiden går alltså! Nu har ju som sagt skolan dragit igång också, kändes skönt att komma in i rutinerna igen. :) Har ni börjat skolan än igen? När började ni i så fall? Kram eran bloggare Elsa.

Första skoldagen!

Första skoldagen idag då! Dock jag är jag fortfarande sjuk men ska försöka orka med skoldagen ändå, blir förmodligen en kort skoldag för mig idag, börjar 10:00 och sen vet jag inte när vi slutar men ha en bra dag allihopa! Kram eran bloggare Elsa.

Ny design!

Som ni ser så har jag nu fått en ny design av http://juliasdesigns.blogg.se/  
Tack så mycket för den fina designen! :D

Sjuk :(

Har tyvärr blivit sjuk nu, jag bara måste bli frisk innan skolan börjar på onsdag, får bara inte missa första skoldagen! Hoppas att ni i alla fall är friska. Kram eran bloggare Elsa.

Video från moalignelldaily.blogg.se!

Här är en video från http://moalignelldaily.blogg.se/
 
 

Tävling 2 september!

Ja då ska jag tävla för första gången i westernridning den 2 september! :D Ska bli galet spännande och är nervös också eftersom det är min absolut första tävling men men, ska inte ha för höga krav på mig, huvudsaken är att jag gör mitt bästa så är jag nöjd. :) Kram eran bloggare Elsa.

Min medryttarhäst Steven!

Har ju berättat att jag har blivit medryttare på en häst och nu tänkte jag slänga in en bild på honom. :)

Hemma från Mallorca!

Nu är jag hemma från Mallorca, kom hem igår kväll. Har haft en underbar semester där med mycket sol och bad. :) Nu är det skönt att vara hemma igen samtidigt som man längtar tillbaka dit men men, får väl åka dit igen nångång. :) På onsdag börjar skolan igen, ska bli kul att få träffa alla igen. :) Kram eran bloggare Elsa.

Hänt under dom senaste dagarna!

Under dom senaste dagarna så har jag sovit över hos pojkvännen och ridit. :) Var roligt att få träffa älsklingen igen då jag inte träffat honom på ett tag nu. Vi spelade minigolf och då blev det oavgjort! Haha! Sen kollade vi även på film och på kvällen kollade vi på Sommarkrysset också. Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Mallorca! :D Längtar redan!! Kram eran bloggare Elsa.

Låttips!

 
Detta är Moa Lignells låt Whatever they do. Tycker att låten är grymt bra! Moa är grym för att vara så ung som hon är.

1 augusti!

Idag är det som sagt 1 augusti och 21 dagar kvar tills skolan börjar! Längtar ni tills skolan börjar? Själv längtar jag dit, ska bli kul att få träffa alla igen och ska bli skönt att få komma in i lite rutiner igen. Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0