Långhelg!

Tjena bloggen! Fredag idag då och nu är det ju faktiskt långhelg, är ju ledig både på måndag och tisdag så ska bli skönt med två extra helgdagar. :) Vad ska ni göra i helgen då? Själv ska jag träffa en kompis snart och imorgon ska jag träffa pojkvännen, han ska sova över hos mig. :) Ha en bra helg allihopa. Kram eran bloggare Elsa.

Tack Emma!

Som ni ser så har det kommit en ny design till bloggen. Det är http://emmadewi.blogg.se/ som har gjort designen. Den blev jättesnygg tycker jag! Tack Emma!

Äntligen fredag!

Fredag idag då! Sitter i skolan just nu och väntar på att näst sista lektionen ska börja. :) Sen ikväll händer det väl inte så mycket, blir väl att äta chips och kolla på en film tror jag, ska ta och kolla på New girl som går på tv4 klockan 21:30. Kram eran bloggare Elsa.

Precis tagit en sväng....

Hej bloggen! Har precis tagit en liten sväng med mina grannars hund, är riktigt mysigt att gå ut och gå med den. :) Annars har det väl inte hänt så mycket, skolan, plugg och så vilket leder till att jag inte hinner blogga så mycket. Imorgon är det torsdag, då har man prov i naturkunskap, hoppas att det kommer gå bra men tror att det kommer göra, ska snart ta och läsa på frågorna och svaren. Hoppas ni har haft en bra onsdag. Kram eran bloggare Elsa.

Imorgon blir det att träffa pojkvännen!

Imorgon blir det att träffa pojkvännen igen. :) Längtar!!!! Saknar honom så fruktansvärt mycket. Kram eran bloggare Elsa.

Stockholm imorgon!

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra påsk. Det har i alla fall jag haft. Imorgon åker jag till Stockholm för att gå på inspelningen av X factor, ska bli jättekul! Längtar jättemycket tills dess! :D Sitter för övrigt och spelar Angry birds nu, fett kul. :) Kram eran bloggare Elsa.

Veckans bloggtävling-se hit!

Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg hos denna blogg: ohannasperspektiv.blogg.se/2012/april/8-april-2012-veckansblogg.html?_tmp=ce022d2ddcb9e018dc14e9648102b235fe373e2e

Glad påsk

Hej alla läsare! Åker bort imorgon så tänkte passa på att önska er en glad påsk eftersom jag förmodligen inte kommer ha tillgång till internet när jag är borta. Hoppas ni får en underbar påsk med mycket god mat och godis. :) Hur ska ni läsare fira påsk? Själv ska jag upp till min mormor och morfars fjällstuga. Kram eran bloggare Elsa.

Med i en till veckans blogg-tävling!

Nu är jag med i en till veckans blogg-tävling här: http://svenssonjullan.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html?_tmp=b0cb4e3cc0fa687d079aeebfdc385ae08ef76203

Veckans blogg-tävling!

Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg här: http://anniehjelm.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html?_tmp=90db8490b5cc7a10cab2a1bc2af23b09c21896b7

Är med och tävlar!

Hej! Jag är med i en tävling här: http://hjjonsson.blogg.se/2012/april/bloggens-forsta-tavling.html?_tmp=025b0424b5d7d052f592564dcb71661bd8504a41

Klicka på länken för att komma till tävlingen.

Söndag 1/4-12

Ja idag är det 1 april. Har ni lurat någon än? Det har jag gjort, hehe. idag blir det att plugga lite matte, har matteprov på torsdag + att jag ska plugga lite vård och omsorg också. Sen blir det att se på film, ska kanske även gå på bio ikväll med syrran, ska se Hunger games. Någon som har sett den än? Ha en bra söndag! Kram eran bloggare Elsa.

RSS 2.0